op wandel logo
Events

EVENTS

Weekend

3 dagen buiten leven, wandelen, kamperen, genieten, gelijkgestemden ontmoeten, wildplukken én bijleren over de wondere wereld van het hiken. En dat allemaal in het prachtige decor van de Viroinval in Franse Ardennen. Een unieke samenwerking met Forest To Plate. Kom je mee?


LAATSTE PLAATSEN VOOR HET WEEKEND VAN 30/06 TEM 02/07

Groepsreis

Samen wandelen langs één van de mooiste trails van Europa: de Tour de Mont Blanc. Een 7-daags avontuur met gelijkgestemden, tot in de puntjes verzorgd enbegeleid door het ervaren team van Travelbase. Ideaal om je eerste trektochtervaring op te doen in een veilige omgeving en wandelbuddies voor het leven te ontmoeten.


VOLZET


Wil je op de wachtlijst? Stuur een mailtje naar info@opwandel.be.

Hike & Ice

One day retreat. In de voormiddag leert een Wim Hof-instructeur jou tijdens een workshop hoe je een ijsbad neemt. Bucketlist? Check! In de namiddag gaan we minfdul op wandel. Soep, vuur, gezelligheid en prachtige locatie in de natuur inclusief.


COMING SOON


Een begeleide trektocht naar persoonlijke groei. Samen met Dorien en REWILD-psychologe Joséphine ga je op meerdaagse trektocht met backpack door de Belgische Ardennen. Centraal staan jouw persoonlijke groei en verbinding: met jezelf, elkaar en de natuur.


BOEKINGEN NU OPEN