De eerste Vlaamse wandelpodcast

Ken je de Op Wandel-podcast al? Een podcast over wandelen en stilstaan bij het leven. Over verbinding: met jezelf, met elkaar & met de natuur. Soms lijkt die verbinding ver zoek. Maar wie zoekt die vindt! Dus zoeken we samen – in gesprekken en op de wandelpaden.

De afleveringen worden wandelend opgenomen, telkens met een andere gast en langs een andere route. Ga naar buiten met een hoofdtelefoon en wandel gezellig met ons mee.

Al verschillende gasten passeerden de revue: cartooniste en solo-hiker Floor Denil, vegan chef en wellness guru Josefien Smet, minimaliseercoach Annelies Mentink, duurzame blogger Eline Reynders, thru-hiker Johan Maeck, wildplukker Ben Brumagne en nog vele anderen.

Met deze podcast wil ik je inspireren om op wandel te gaan. Om te ontdekken. Want buiten is het beter dan binnen.

Luister via je favoriete app

Zet de podcast op waar en wanneer je maar wil. Luisteren kan via SoundcloudSpotify & Apple Podcasts. Like what you hear? Deel sterretjes uit door de podcast een rating te geven.

Shownotes

In de podcast verwijs ik naar de shownotes. Die staan intussen niet meer online. Heb je vragen over een aflevering? Stuur een mailtje naar info@opwandel.be.

Happy hiking!

Liefs,

Dorien