Howdy hiker!

Mijn naam is Dorien: ziel, pen en stem achter de wandelblog en podcast ‘Op Wandel’. Zot van de buitenlucht en lover of all things slow.

Ik was niet het typevoorbeeld van een doorwinterde hiker. De kunst van het buitenleven kreeg ik niet met de paplepel ingegeven. Integendeel: ik groeide op binnen de veiligheid van vier muren en all-in hotels. Toch vond ik mijn weg naar de natuur. Nu vind ik niets luxueuzer dan een tent onder een 1001-sterrenhemel.  

Mijn hart verloor haar ik aan wandelen en de hele levensstijl die daarmee gepaard gaat. Traag, bewust en vol verbinding. Wandelen maakte van mij fysiek en mentaal een beter mens. Dat eenvoudige medicijn wil ik met iedereen delen.

Zoveel mogelijk mensen op weg helpen naar een leven in de buitenlucht, dat is mijn missie. Het startte met een podcast en een blog. Intussen zijn er ook wandelweekends en groepsreizen. Er is een webshop en een online trektochtschool: Op Wandel Academy is een professioneel platform met online videocursussen om zelfstandig, veilig en voorbereid en zelfzeker op wandel te gaan. Alles om jou dat duwtje in de rug te geven. Want zelfs de grootste avonturiers zijn ooit ergens begonnen, toch?

Wil je me iets vragen of vertellen, stuur dan een mailtje naar  info@opwandel.be.

Liefs & don’t forget to take a walk on the wild side,

Dorien